Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Anatomia narządów wewnętrznych i układu nerwowego człowieka
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wanda Jackowska jest autorką licznych książek kulinarnych i poradników. W niniejszej publikacji przedstawia diety: oczyszczające organizm, pomagające dbać o serce, wzmacniające pamięć, zapobiegające osteoporozie, pomagające jadać bez soli.
Wstęp
Indeks: 21352-1
Wydawnictwo: Marginesy
Autor: Inchauspe Jessie Wydanie: 1 Rok wyd: 2024 Ilość stron: 288 Format: 19,0 x 24,5 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-67996-91-4
Indeks: 3017-1
Wydawnictwo: Medical Education
Autor: Cichocka AleksandraWydanie: 1Rok wyd: 2016Ilość stron: 24Format: 19,5 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-65471-10-9
Indeks: 10134-3
Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy
Autor: David HeberWydanie: 2005Rok wyd: 2005Ilość stron: 304Format: 15,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 87-7301-676-7
Indeks: 1496-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Verburgh Kris Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 352 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-456-4
Indeks: 4055-1
Autor: Magdalena Makarowska Wyd: 2 Rok wyd: 2022 Ilość stron: 304 Format: 16.5 x 20.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-67327-54-1
Indeks: 13531-1
Wydawnictwo: Prószyński MEDIA
Autor: Korszewska Elżbieta Wydanie: 1 Rok wyd: 2003 Ilość stron: 134 Format: 14,0 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-7337-325-X
Indeks: 1078-1
Wydawnictwo: FHU Medica
Autor: Kurdziel Grzegorz Wydanie: 2 Rok wyd: 2003 Ilość stron: 98 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-901516-4-2
Indeks: 15333-1
Wydawnictwo: Esprit
Autor: Conway Rana Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 210 Format: 13,0 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-61989-15-8
Indeks: 21010-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Andy De Santis Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 180 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-8272-502-5
Indeks: 8265-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Zofia Wieczorek-ChełmińskaWydanie: 1Rok wyd: 2023Ilość stron: 204Format: 21,0 x 15,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-200-3504-9
Indeks: 6860-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Schwarz Gaby, Carlsson Sonja Wydanie: 1 Rok wyd: 2003 Ilość stron: 164 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-2799-3
Indeks: 12162-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 184 Format: 14,5 x 20,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 9788320037012 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 19345-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Frank Jane Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 184 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7773-203-8
Indeks: 1163-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Rujner Jolanta, Cichańska Barbara Wydanie: 1 Rok wyd: 2002 Ilość stron: 112 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-2662-8
Indeks: 20735-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Lesz AnnaWydanie: 2Rok wyd: 2020Ilość stron: 280Format: 16,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8151-622-8
Indeks: 1803-3
Wydawnictwo: Książka i Wiedza
Autor: Carol Vorderman, Ko ChohanWydanie: 1Rok wyd: 2003Ilość stron: 150Format: 21,0 X 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 83-05-13281-1