Indeks: 14252-1
Wydawnictwo: MediPage
Algorytmy interpretacji objawów klinicznych
Autor: Collins R. Douglas Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 524 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-611104-21-6
Indeks: 14252-1
Wydawnictwo: MediPage
Autor: Collins R. Douglas Wydanie: 1 Rok wyd: 2010 Ilość stron: 524 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-611104-21-6
Indeks: 3071-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Belon Philippe Wydanie: 1 Rok wyd: 2000 Ilość stron: 136 Format: 16,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 285742163X
Indeks: 12803-1
Wydawnictwo: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza w Lublinie
Autor: Lipiński Wojciech Wydanie: 1 Rok wyd: 2006 Ilość stron: 120 Format: 16,8 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-920281-7-1
Indeks: 1442-3
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jakimowicz WładysławWydanie: 2Rok wyd: 1981Ilość stron: 426Format: 17,5 x 24,5 cmOprawa: miękkaISBN: 83-200-0369-5
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Książka przeznaczona zarówno dla fachowców, jak i laików przedstawia prosty sposób na zachowanie dobrego zdrowia i samopoczucia bez konieczności rezygnowania z wielkiej przyjemności, jaką jest jedzenie. To poradnik, w którym znajdziesz odpowiedzi na następujące pytania: jak schudnąć i pozostać szczupłym - bez wyrzeczeń? Jak nie przytyć, jadając w restauracjach? Jak dzięki jedzeniu osiągnąć szczyt sprawności fizycznej i psychicznej?
Wystarczy poznać kilka prostych zasad. Nie trzeba liczyć kalorii ani rezygnować z ulubionych dań. Wino i czekolada nie tylko nie są zabronione, ale wręcz gorąco polecane ze względu na swoje właściwości zdrowotne.
Metoda Montignac została doceniona przez francuskich specjalistów w dziedzinie żywienia i entuzjastycznie przyjęta przez ludzi biznesu, artystów, polityków, sportowców. Do tej pory sprzedano już 7 milionów tej publikacji na całym świecie a jej autor zyskał światową sławę i stał się niekwestionowanym autorytetem w dziedzinie zdrowego żywienia.
O autorze
Przedmowa
Słowo wstępne
Wprowadzenie
I. PLAN DIETY
II. ODCHUDZANIE
III. WIEM, CO JEM
Produkty spożywcze dozwolone w Fazie I
Produkty spożywcze dozwolone w Fazie II
Przepis I
Przepis II
Aneks
Indeks: 8368-1
Wydawnictwo: Muza
Autor: Michalsen Andreas Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 368 Format: 13,5 x 19,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-287-1344-4
Indeks: 19858-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Joanna Dronka-Skrzypczak Wydanie: 1 Rok wyd: 2021 Ilość stron: 250 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-6107-9
Indeks: 10134-3
Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy
Autor: David HeberWydanie: 2005Rok wyd: 2005Ilość stron: 304Format: 15,0 x 23,0 cmOprawa: miękkaISBN: 87-7301-676-7
Indeks: 4584-1
Wydawnictwo: UMCS
Autor: Fiedurek Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 248 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-227-9099-1
Indeks: 17450-1
Wydawnictwo: Literat
Autor: (red.) von Basse Monika Rok wyd: 2012 Ilość stron: 32 Format: 15,0 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7774-194-8 Seria: Porady lekarza rodzinnego
Indeks: 3429-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Rogulska Anna Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 254 Format: 12,5 x 19,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5219-0
Indeks: 18084-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Kunachowicz H., Nadolna I., Iwanow K., Przygoda B. Wydanie: 6 Rok wyd: 2012 Ilość stron: 160 Format: 20,5 x 28,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4444-7
Indeks: 9836-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska Zofia Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 232 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4347-1
Indeks: 4055-1
Autor: Magdalena Makarowska Wyd: 2 Rok wyd: 2022 Ilość stron: 304 Format: 16.5 x 20.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-67327-54-1
Indeks: 23184-1
Wydawnictwo: Medyk
Autor: Cichocka AleksandraWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 152Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-66866-14-0
Indeks: 2709-1
Wydawnictwo: Źródła Życia
Wydanie: 2 Rok wyd: 1999 Ilość stron: 32 Format: 14,0 x 20,0 cm ISBN: 8390192241
Indeks: 15376-1
Wydawnictwo: Publicat (dawniej Podsiedlik-Raniowski)
Autor: Bosacka Katarzyna, Kozłowska-Wojciechowska Małgorz Rok wyd: 2011 Ilość stron: 248 Format: 13,0 x 19,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-245-1852-4
Indeks: 4193-1
Wydawnictwo: WAM
Autor: Dąbrowska Beata Anna Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 256 Format: 17,0 x 22,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-277-1459-6
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 13761-1
Wydawnictwo: Betters
Autor: Carr Allen Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 248 Format: 12,0 x 19,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-926159-3-4
Indeks: 5459-3
Wydawnictwo: Bellona Dom Wydawniczy
Autor: Conti Lina Wydanie: 1 Rok wyd: 2007 Ilość stron: 136 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-11-10799-1