Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Anatomia narządów wewnętrznych i układu nerwowego człowieka
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Indeks: 13496-1
Wydawnictwo: Czelej
Autor: Webster Guy F., Rawlings Anthony V., (red. pol.) K Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 382 Format: 17,5 x 24,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-7563-025-1
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Z tą książką bez wysiłku wdrożysz w życie optymalne dla zdrowia nawyki
żywieniowe.
Poznasz zasady prawidłowego komponowania posiłków, dowiesz się,
czym są indeks i ładunek glikemiczny, jak się je oblicza i dlaczego warto jeść
potrawy o niskim IG.
Co więcej, w poradniku znalazły się kompletne tygodniowe
jadłospisy z przepisami na apetyczne, smaczne, zdrowe i łatwe do przygotowania
potrawy.
Indeks: 6130-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Makarowska Magdalena Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 400 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-830-0
Indeks: 8627-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Makarowska Magdalena, Musiałowska Dominika Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 362 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-715-0
Indeks: 11334-1
Wydawnictwo: Czelej
Autor: Małgorzewicz S., Kicińska A., Kaczkan M. Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 80 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-60608-96-8
Indeks: 14575-1
Wydawnictwo: Publicat (dawniej Podsiedlik-Raniowski)
Autor: Green Daniel, Collins CatherineRok wyd: 2007Ilość stron: 144Format: 20,5 x 22,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-245-1750-3
Indeks: 4891-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Dronka-Skrzypczak Joanna Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 192 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-5571-9
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 3426-3
Wydawnictwo: Amber
Autor: Arone Louis J. Wydanie: 1 Rok wyd: 1998 Ilość stron: 254 Format: 16,5 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-7245-632-1
Indeks: 21259-1
Wydawnictwo: Kompania Mediowa
Autor: Max Lugavere Wydanie: 1 Rok wyd: 2021 Ilość stron: 384 Format: 15,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-960629-9-4
Indeks: 4034-1
Wydawnictwo: Marginesy
Autor: Dymek Marta Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 272 Format: 16,5 x 21,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-65973-86-3
Indeks: 20488-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Naidoo UmaWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 456Format: 14,5 x 25,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8225-047-3
Indeks: 21346-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 304 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-66380-46-2
Indeks: 9252-3
Wydawnictwo: Bauer-Weltbild Media
Autor: Scott Jackie, Scott Kellum Diane, Scott Brett A. Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 240 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7404-843-9
Indeks: 13961-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska Zofia Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 224 Format: 20,0 x 14,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3714-2
Indeks: 18802-1
Wydawnictwo: Firma Księgarska Jacek i Krzysztof Olesiejuk (dawn
Autor: Lanzenberger Britta-Marei, Maus SimoneRok wyd: 2013Ilość stron: 128Format: 17,0 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-7770-898-9
Indeks: 18909-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Magdalna Makarowska Rok wyd: 2016 Ilość stron: 224 Format: 16,5 x 20,5 cm ISBN: 978-83-7229-603-0
Indeks: 1494-1
Wydawnictwo: Galaktyka
Autor: Campbell Thomas Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 310 Format: 16,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7579-445-8