• anty

Wszystkie bestsellery
Dobry cukier
  • Dobry cukier

Dobry cukier

5767-1
  • Autor: Melcombe Lynne
  • Rok wyd: 2014
  • Ilość stron: 64
  • Format: 16,0 x 21,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-62103-64-5
  • 25,00 zł
    Brutto
    Ilość
    Obecnie brak na stanie

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    Ludzki organizm potrzebuje węglowodanów we krwi w ilości równej zaledwie dwóm łyżeczkom cukru. Ta potrzeba może zostać zaspokojona poprzez strawienie węglowodanów złożonych, niekoniecznie nawet zawartych w owocach, lecz również w innych produktach spożywczych. Nie należy lekceważyć problemów zdrowotnych powodowanych przez cukier rafinowany: obciąża on metabolizm, zaburza procesy trawienne i sieje spustoszenie w mózgu. Uznaje się go za przyczynę wielu dolegliwości, począwszy od próchnicy, otyłości i cukrzycy po zapalenie stawów i nowotwory. Słodycz z pewnością stanowi przyjemną część życia, rzecz w tym, by nie przerodziła się w gorycz. Dlatego warto wiedzieć, który cukier jest dobry, unikać niebezpiecznych dla zdrowia sztucznych słodzików i sięgać po naturalne słodkości.

    Szczegóły produktu
    5767-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 17237-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Liczmy kalorie

    Autor: Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Wydanie: 3 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 320 Format: 17,0 x 12,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4303-7

    Cena 43,12 zł Cena podstawowa 49,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Indeks: 10908-1

    Wydawnictwo: Esteri

    Wegańska dieta keto

    Autor: Dahlke Ruediger Wydanie: 1 Rok wyd: 2023 Ilość stron: 160 Format: 17,0 x 23,0 cm Oprawa: miękka ze skrzydełkami ISBN: 978-83-67447-61-4

    Cena 52,51 zł Cena podstawowa 59,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Śledź nas na Facebooku