Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Anatomia narządów wewnętrznych i układu nerwowego człowieka
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Indeks: 0216-1
Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner
Autor: Ignasiak Zofia Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 266 Format: 21,5 x 29,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-986-6
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Dzięki doktorowi Fuhrmanowi i zdrowym wyborom żywieniowym pokonasz swoje zachcianki i uzależnienia pokarmowe, a twój organizm po prostu rozkwitnie. Uważaj jednak na skutki uboczne... Twoje choroby się cofną, bóle głowy, alergie i nadciśnienie po prostu miną, a Ty poczujesz się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej!
Znajdziesz tutaj opis autorskiego systemu oceniania żywności – ANDI, trzech poziomów planowania posiłków oraz 150 inspirujących przepisów. Podejmij wyzwanie i wprowadzaj zmiany stopniowo lub od razu przejdź do fazy trzeciej, by zmaksymalizować spadek wagi i zoptymalizować terapeutyczne skutki najzdrowszego sposobu odżywiania.
Spis treści:
Wprowadzenie. Przygotuj się na nową wersję siebie!
Przepisy
Indeks: 4034-1
Wydawnictwo: Marginesy
Autor: Dymek Marta Wydanie: 1 Rok wyd: 2018 Ilość stron: 272 Format: 16,5 x 21,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-65973-86-3
Indeks: 4055-1
Autor: Magdalena Makarowska Wyd: 2 Rok wyd: 2022 Ilość stron: 304 Format: 16.5 x 20.5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-67327-54-1
Indeks: 15986-1
Wydawnictwo: RM
Autor: Bowling Stella Wydanie: 3 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 222 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7773-362-2
Indeks: 16375-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Wieczorek-Chełmińska Zofia Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 184 Format: 20,5 x 14,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-4119-4
Indeks: 7677-1
Wydawnictwo: Vivante
Autor: Miriam Kalamian Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 432 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-65601-71-1
Indeks: 20405-1
Wydawnictwo: Vital
Autor: Fisch JenWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 208Format: 16,5 x 24,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8272-305-2
Indeks: 1979-1
Wydawnictwo: Druga Strona
Autor: dr Fasano Alessio Wydanie: 1 Rok wyd: 2016 Ilość stron: 300 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-64190-10-0
Indeks: 7453-1
Wydawnictwo: WAM
Autor: Dąbrowska Beata, Borkowska Paulina Wydanie: 1 Rok wyd: 2020 Ilość stron: 736 Format: 17,0 x 22,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-277-1818-1
Indeks: 13618-1
Wydawnictwo: Astrum
Autor: Stacewicz Ewa Rok wyd: 2014 Ilość stron: 168 Format: 15,0 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7277-751-5
Indeks: 4859-3
Wydawnictwo: PWN Wydawnictwo Naukowe
Autor: Czyżyk Artur, Ławecki January Wydanie: 1 Rok wyd: 1992 Ilość stron: 308 Format: 12,5 x 19,5 cm Oprawa: miękka
Indeks: 19937-1
Wydawnictwo: Rebis Dom Wydawniczy
Autor: MollieTunitskyWydanie: 1Rok wyd: 2021Ilość stron: 188Format: 19,0 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-8188-229-3
Indeks: 7450-1
Wydawnictwo: WAM
Autor: Dąbrowska Beata, Borkowska Paulina Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 222 Format: 14,5 x 21,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 978-83-277-1625-5
Indeks: 6130-1
Wydawnictwo: Feeria
Autor: Makarowska Magdalena Wydanie: 1 Rok wyd: 2019 Ilość stron: 400 Format: 16,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7229-830-0
Indeks: 13037-1
Wydawnictwo: Otwarte
Autor: Dukan Pierre Wydanie: 1 Rok wyd: 2009 Ilość stron: 256 Format: 14,4 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7515-072-8
Indeks: 7382-1
Wydawnictwo: PZWL
Autor: Jarosz Mirosław, Dzieniszewski Jan Wydanie: 1 Rok wyd: 2008 Ilość stron: 116 Format: 14,4 x 20,4 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-200-3775-3 Seria: Instytut Żywności i Żywienia zaleca
Indeks: 13530-1
Wydawnictwo: Astrum
Autor: Jakimowicz-Klein Barbara Wydanie: 2 Rok wyd: 2014 Ilość stron: 152 Format: 15,0 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7277-729-4