• anty

Wszystkie bestsellery

120 przepisów bezglutenowych, które zawsze Ci się udadzą!

19334-1
  • Autor: Połatyńska Beata
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2013
  • Ilość stron: 176
  • Format: 17,0 x 24,0 cm
  • Oprawa: twarda
  • ISBN: 978-83-932087-9-1

39,90 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Ciasta i ciasteczka to niekończący się temat. W tej książce chcieliśmy wam pokazać, że dieta bezglutenowa nie jest powodem, dla którego nie mielibyście jeść makowca na Boże Narodzenie czy mazurków na Wielkanoc.

Nie wyobrażamy sobie, by nietolerancja glutenu miała kogoś pozbawić tak pysznego jedzenia, jakim są kluchy. Jeśli nauczycie się robić bezglutenowe kluchy, to tak naprawdę Wasza kuchnia w niczym nie będzie odbiegać od zwykłej kuchni ludzi nie będących na żadnej diecie.

Tajemnica bezglutenowych bułeczek polega na tym, że najsmaczniejsze są świeże, najlepiej jedzone tego samego dnia, w którym były pieczone. Żeby to było możliwe, przygotowanie ich musi być proste i szybkie. Wszystkie nasze przepisy są łatwe, aby mógł je wykonać każdy.



Spis treści:

Praktyczne rady od autora

Przepisy:

  1. Bułki
  2. Chleby
  3. Ciasta
  4. Ciasteczka
  5. Desery
  6. Kluchy
  7. Pierogi i inne
  8. Przegryzki
  9. Wędliny i inne
  10. Zapiekanki
  11. Zupy
  12. Coś nie wyszło?... Poszukaj przyczyny

Alfabetyczny spis przepisów

Szczegóły produktu
FOOD-PICTURES
19334-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 20805-1

Wydawnictwo: Znak

Zrozumieć alergię

Autor: Farooque SophieWydanie: 1Rok wyd: 2023Ilość stron: 302Format: 14,0 x 20,5 cmOprawa: miękka ze skrzydełkamiISBN: 978-83-240-8699-3

Cena 49,99 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 13196-1

Wydawnictwo: Via Medica

Zrozumieć astmę

Autor: Ayres Jon Rok wyd: 2007 Ilość stron: 114 Format: 11,0 x 19,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-60945-66-7

Cena 16,80 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku