• anty

Indeks: 16868-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Optometria

Autor: Grosvenor Theodore, (red. pol.) Tokarzewski Tomasz Wydanie: 1 Rok wyd: 2011 Ilość stron: 512 Format: 22,5 x 28,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7609-304-8

Cena 177,11 zł Cena podstawowa 199,00 zł
Więcej
Obecnie brak na stanie
Wszystkie bestsellery
Żywienie w sporcie wyd.2
  • Żywienie w sporcie wyd.2

Żywienie w sporcie wyd.2

4439-1
  • Autor: Dan Benardot
  • Wydanie: 2
  • Rok wyd: 2019
  • Ilość stron: 424
  • Format: 21,0 x 27,0 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-65835-66-6
  • 100,00 zł
    89,00 zł
    Brutto
    Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 100,00 zł
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis

    W książce Żywienie w sporcie omówiono praktyczne wskazówki poparte dowodami naukowymi, które umożliwią poprawę wydolności fizycznej niezależnie od uprawianej dyscypliny sportowej.

    Beth Van Fleet - zawodowa siatkarka plażowa, srebrna medalistka turnieju Norceca Beach Volleyball Circuit „Każdy sportowiec stosujący się do zawartych w książce zaleceń Dana Benardota może efektywniej trenować i rywalizować. W publikacji opisano wiele niezbędnych i praktycznych informacji, które pomogą całej drużynie i każdemu sportowcowi osiągać lepsze wyniki”. Bob Larsen - wyróżniony w galerii sław USTFCCCA, współprzewodniczący Grupy Zadaniowej ds. Rejestru Trenerów USATF (USATF Coaches Registry Task Force) „Podstawowym celem niniejszej książki jest zatem dostarczenie sportowcom i tym, którzy z nimi pracują, wiedzy, jak najlepiej dostosować żywienie do uprawianej dyscypliny sportu oraz w jaki sposób można uniknąć najczęstszych problemów zdrowotnych i urazów związanych z aktywnością fizyczną. Właściwe żywienie może znacznie wpłynąć na wydłużenie czasu kariery sportowca oraz poprawić jego zdrowie, osiągane wyniki sportowe i samopoczucie”.

    Szczegóły produktu
    4439-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 8961-3

    Wydawnictwo: Edra Urban & Partner

    Żywienie w sporcie

    Autor: D.Benardot, red. M. Schlegel-Zawadzka, Z. SzygułaWydanie: 1Rok wyd: 2019Ilość stron: 370Format: 21,0 x 27,0 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-65835-66-6

    Cena 79,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 20370-1

    Wydawnictwo: PZWL

    Nutrigenomika

    Autor: Agata ChmurzyńskaWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 252Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-01-22335-9

    Cena 122,32 zł Cena podstawowa 139,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 7132-3

    Wydawnictwo: PZWL

    Dietetyka

    Autor: (red.) Hasik Jan Wydanie: 2 Rok wyd: 1992 Ilość stron: 336 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-200-1658-4

    Cena 19,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 1608-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (dawniej Akade

    Zmysły a jakość żywności i żywienia

    Autor: (red.) Gawęcki Jan, Baryłko-Pikielna Nina Wydanie: 1 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 192 Format: 17,0 x 24,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7160-773-8

    Cena 39,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku