• anty

Wszystkie bestsellery
Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami
  • Podstawy żywienia człowieka  z zadaniami

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

4606-1
  • Autor: Robert Gajda, Anna Kołodziejczyk
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2018
  • Ilość stron: 302
  • Format: 16,5 x 23,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7846-110-4
  • 65,00 zł
    Brutto
    Ilość

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady zwrotu

    Opis
    Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.
    Książka została podzielona na pięć głównych części::
    - energia i składniki pokarmowe,
    - żywność- wartość energetyczna i odżywcza,
    - ocena żywienia,
    - problemy żywieniowe ,
    - planowanie żywienia.
    Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.
    Szczegóły produktu
    MedPharm
    4606-1
    16 innych produktów w tej samej kategorii:

    Indeks: 20507-1

    Wydawnictwo: Medyk

    Nowe trendy w dietetyce

    Autor: (red.) Krzystyniak Krzysztof, Klonowska JoannaWydanie: 1Rok wyd: 2020Ilość stron: 142Format: 16,5 x 23,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-959469-2-9

    Cena 29,00 zł
    Więcej
    W magazynie

    Indeks: 1100-1

    Wydawnictwo: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (dawniej Akade

    Woda w żywieniu i jej źródła

    Autor: (red.) Brzozowska Anna, Gawęcki Jan Wydanie: 2 Rok wyd: 2015 Ilość stron: 148 Format: 16,5 x 23,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 978-83-7160-774-5

    Cena 37,00 zł
    Więcej
    Obecnie brak na stanie

    Śledź nas na Facebooku