• anty

Wszystkie bestsellery

Atlas technik chirurgicznych górnego odcinka przewodu pokarmowego i jelita cienkiego

17707-1
  • Autor: Ponsky J., Rosen M., (red. pol.) Szmidt J.
  • Wydanie: 1
  • Rok wyd: 2012
  • Ilość stron: 254
  • Format: 21,0 x 28,0 cm
  • Oprawa: twarda
  • ISBN: 978-83-7609-661-2
  • Seria: Atlas technik chirurgicznych
39,00 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Atlas przeznaczony jest dla praktykujących chirurgów, chirurgów w trakcie specjalizacji oraz studentów dokonujących przeglądu swoich umiejętności przed wykonaniem operacji bądź egzaminem. Postęp technologiczny i farmakologiczny powoduje, iż opracowywane są nowe rodzaje operacji, które zastępują stare metody. Prezentowana tematyka to najbardziej aktualne sposoby postępowania zilustrowane krok po kroku, z anatomią chirurgiczną, uwagami przed i pooperacyjnymi oraz radami i pułapkami, przedstawione na bazie osobistego doświadczenia autorów. Wyniki takiego postępowania zostały sprawdzone w ich codziennej praktyce. Chirurgia operacyjna pozostaje sztuką manualną, w której wiedza, trafność oceny oraz zdolności techniczne chirurga idą w parze z korzyścią dla chorego. Perfekcyjne wykonanie operacji jest kluczem do sukcesu.

Spis treści:

  1. Chirurgia przełyku
  2. Chirurgia wpustu
  3. Chirurgia żołądka
  4. Chirurgiczne leczenie raka żołądka
  5. Chirurgiczne leczenie otyłości
  6. Chirurgia jelita cienkiego
Szczegóły produktu
17707-1
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 20392-1

Wydawnictwo: PZWL

Chirurgia tom 4

Autor: (red.) Wallner Grzegorz, Banasiewicz TomaszWydanie: 1Rok wyd: 2022Ilość stron: 600Format: 20,5 x 24,5 cmOprawa: miękkaISBN: 978-83-01-22339-7

Cena 254,32 zł Cena podstawowa 289,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 7008-1

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Krioterapia w medycynie

Autor: Gabryś Marian, Popiela Andrzej Wydanie: 1 Rok wyd: 2003 Ilość stron: 132 Format: 15,0 x 21,5 cm Oprawa: twarda ISBN: 83-87944-34-3

Cena 40,00 zł Cena podstawowa 46,20 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku