• anty

Wszystkie bestsellery
Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka
  • Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka

Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka

9192-3
  • Autor: Sippel Petra

  • Wydanie: 1

  • Rok wyd: 2003

  • Ilość stron: 172

  • Format: 12,0 x 18,5 cm

  • Oprawa: twarda

  • ISBN: 83-89314-28-2

Książka antykwaryczna
19,00 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Książki używane mogą nie zawierać dodatków online, płyt, obwolut, być wycofane z bibliotek, z pieczątkami i oznaczeniami. Reklamacje z tego powodu nie będą rozpatrywane.

Opis

Prawdy i mity o cholesterolu!
Prawidłowe odżywianie, zdrowa żywność, przepisy na potrawy z niską zawartością tłuszczu!
Podwyższony poziom cholesterolu jest jednym z podstawowych czynników ryzyka zachorowań na chorobę wieńcową, to prawda, którą zna prawie każdy. Natomiast, co oznacza zły lub dobry cholesterol i jakie role odgrywają one w naszym organizmie, to już zagadnienie trudniejsze i wielu się w tym gubi. Ten poradnik wytłumaczy Ci wszystko co dotyczy cholesterolu - zarówno od strony medycznej, jak i praktycznej.

Szczegóły produktu
9192-3
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 8121-3

Wydawnictwo: Elsevier Urban & Partner

Anestezjologia

Autor: red. Kubler Andrzej Wydanie: 1 Rok wyd: 1996 Ilość stron: 1040 Format: 17,3 x 25,0 cm Oprawa: twarda ISBN: 83-85842-41-1

Cena 89,00 zł
Więcej
W magazynie

Indeks: 0488-3

Wydawnictwo: Uniwersytet Jagielloński

Ból przewlekły

Autor: (red.) Dobrogowski J., Worodliczek J. Wydanie: 1 Rok wyd: 2002 Ilość stron: 362 Format: 14,5 x 20,5 cm Oprawa: miękka ISBN: 83-88574-40-X

Cena 68,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku