• anty

Wszystkie bestsellery
Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka
  • Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka

Cholesterol co jeść bez ryzyka Co jeść bez ryzyka

9192-3
  • Autor: Sippel Petra

  • Wydanie: 1

  • Rok wyd: 2003

  • Ilość stron: 172

  • Format: 12,0 x 18,5 cm

  • Oprawa: twarda

  • ISBN: 83-89314-28-2

Książka antykwaryczna
19,00 zł
Brutto
Ilość

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Książki używane mogą nie zawierać dodatków online, płyt, obwolut, być wycofane z bibliotek, z pieczątkami i oznaczeniami. Reklamacje z tego powodu nie będą rozpatrywane.

Opis

Prawdy i mity o cholesterolu!
Prawidłowe odżywianie, zdrowa żywność, przepisy na potrawy z niską zawartością tłuszczu!
Podwyższony poziom cholesterolu jest jednym z podstawowych czynników ryzyka zachorowań na chorobę wieńcową, to prawda, którą zna prawie każdy. Natomiast, co oznacza zły lub dobry cholesterol i jakie role odgrywają one w naszym organizmie, to już zagadnienie trudniejsze i wielu się w tym gubi. Ten poradnik wytłumaczy Ci wszystko co dotyczy cholesterolu - zarówno od strony medycznej, jak i praktycznej.

Szczegóły produktu
9192-3
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 9299-3

Wydawnictwo: Appleton & Lange

Usmle step 1

Autor: Thomas K. Barton Wydanie: 1 Rok wyd: 1996 Ilość stron: 332 Format: 21,5 x 28,0 cm Oprawa: miękka ISBN: 0838502849

Cena 56,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku